E M M A   L I N N É A   E N G B E R G

Emma Engberg heter jag, är 28 år gammal och utbildad Creative Art Director. Jag bor nu i Göteborg där jag är född och uppvuxen, men det är efter en tid i Oslo, Stockholm och Köpenhamn (ja jo, jag har visst en grej för våra skandinaviska huvudstäder) som jag äntligen hittat tillbaka hem igen.

Jag ser mig själv som en glad, kreativ och utåtriktad person som verkligen brinner för det jag gör. Jag älskar kaffe, designböcker, pingis, pioner, min dator, öl, att resa och att vara glad. I ett kreativt team är jag positiv, lösningsorienterad och ibland lite flummig när det är dags att sätta ord på tankarna. Jag anser att den gamla läran om att man aldrig säga ordet nej i ett idérum är världens bästa regel för att nå kreativ framgång i ett team – att se möjligheter istället för hinder i allas idéer för att på så sätt nå målet tillsammans.

Som designer vill jag säga att jag  har ett öga för detaljer och jag är aldrig nöjd med ett jobb förrän det har gått många vändor av finslipning. Jag har ett stort intresse för grafisk design och kan tycka att god design kan vara bättre än godis.

Mitt CV hittar du under fliken längst upp till höger.

Vill du veta mer om mig? Tveka inte på att maila mig på emmalinneaengberg@gmail.com.